Chef-kok Estanislao Carenzo kan worden omschreven als "de antropoloog van de moderne keuken". Weinig mensen weten dat er achter zijn vreugdevolle gerechten jaren van bijna wetenschappelijk onderzoek zitten. Na het succes van vele restaurants, zijn er jaren van pogingen, fouten en ongebruikelijke beslissingen. "In een gerenommeerd restaurant kun je de manier zien om een persoon te zien, terwijl de markt verschillende perspectieven onderschept en je de hoeken ontdekt van waaruit de maatschappij de wereld ziet en beschouwt.", aldus de chef van Elephant Crocodile Monkey in Barcelona.
Ze zeggen dat om te begrijpen hoe een persoon denkt, je een kilometer in hun schoenen moet lopen. We denken dat als het gaat om te begrijpen hoe succesvolle koks denken, voelen en ervaring opdoen, één kilometer niet genoeg is. Je moet een oven aanzetten en beginnen met koken. Daarom eindigt elk succesverhaal met een recept gemaakt door die chef-kok. Van met Michelin-sterren bekroonde chef's tot boeren die alles van het internet hebben geleerd. Voor 'Taste of Success' bezocht UNOX over de hele wereld 22 chefkoks. Zij laten zien hoe zij hun bedrijven hebben opgebouwd en wat hun recept voor succes is.